Naprave za čiščenje podplatov in čevljev

Na voljo široka paleta naprav za suho ali mokro čiščenje, za uporabo v industriji ali hotelskih kompleksih. Preverite našo ponudbo…

Tehnična čistoča v podjetjih pridobiva vedno večji pomen: strožji predpisi o varnosti pri delu in najvišje zahteve glede higiene. Tudi kupci zahtevajo vedno boljšo čistočo – kdo si res želi kupiti kontaminirane izdelke ali pakete ali jih ponuditi v nadaljnjo prodajo? In nenazadnje, čistoča v proizvodnih obratih, delavnicah hotelih in trgovinah igra pomembno vlogo za pozitivno podobo.

Solamat serija za suho čiščenje podplatov

Neptun serija za mokro čiščenje podplatov, čevljev, škornjev,…

Naprave za čiščenje čevljev v hotelskih in poslovnih objektih

Stroje za čiščenje čevljev zagotovo poznate iz bivanja v hotelih, na sejmih ali morda na križarki, saj so del popolne storitve za stranke. Naši profesionalni stroji za čiščenje čevljev so primerni tudi za uprave, odvetniške pisarne, pisarne in seveda za uporabo v zasebnih gospodinjstvih. Zahvaljujoč senzorju jih je enostavno upravljati. Kjer koli se uporablja naš stroj za čiščenje čevljev, prevzame naporne gibe pri čiščenju in tako prihrani vaše moči. Po predhodnem čiščenju in nanosu loščila za čevlje mehka krtača iz volnene preje vmasira loščilo v usnje. Z naknadnim poliranjem dobijo čevlji in škornji sijoč visok sijaj.

V kolikor iščete izjemen dizajn, odlično kakovost in jamstvo, ki daleč presega zakonsko garancijo, brez naših strojev za čiščenje čevljev ne morete. “Made in Germany” in najmanj 20-letno jamstvo za rezervne dele dopolnjujeta izdelek.

NA VOLJO ŠE VEČ RAZLIČNIH MODELOV