Magnetna protizdrsna podloga za viličarje

Mehki odbijač za vilice, magneten, trajno elastičen, prilagodljiv, blažilni, nedrseč tudi v mokrih pogojih. Ščiti ljudi in tovor.
Upogibanje protizdrsne podloge pri težkih tovorih je minimalno primerno za vse vrte blaga.

Prožen magnetni odbijač, namenjen varnemu prevozu tovora z viličarjem. Hitro namestljiv in odstranljiv na horizontalnem in vertikalnem delu vilic viličarja, trden oprijem na gladkih površinah, zaščita pred poškodbami in razbarvanjem občutljivih površin. Izdelan iz trajno elastične pene ki je zelo prožna, prilagodljiva, vzdržljiva in ima zelo dobre lastnosti blaženja. Posebna celična struktura zagotavlja največjo zaščito tovora in dela viličarja, saj preprečuje, da bi tovor udaril v viličar.

Antizdrsne podloge za vilice kot tudi za čelno zaščito vilic. Na voljo v različnih dimenzijah


FAQ

Kaj je magnetna protizdrsna podloga za viličarje?

Magnetna protizdrsna podloga za viličarje je posebna vrsta podlage, ki zagotavlja dodatno oprijemljivost med viličarjem in podlago, na kateri deluje. Je izdelana iz kakovostnih materialov in vsebuje magnetne elemente, ki zagotavljajo trden oprijem.

Kako deluje magnetna protizdrsna podloga za viličarje?

Magnetna protizdrsna podloga deluje s pomočjo magnetnih elementov, ki se pritrdijo na dno viličarja. Ti magneti zagotavljajo močno povezavo med viličarjem in podlago, kar preprečuje zdrsavanje in povečuje varnost med premikanjem tovora.

Katere so prednosti uporabe magnetne protizdrsne podloge za viličarje?

Uporaba magnetne protizdrsne podloge za viličarje prinaša več prednosti, vključno z: povečano varnostjo pri delu, preprečevanjem zdrsov in padcev, zaščito pred poškodbami in poškodbami materialov, izboljšano stabilnostjo viličarja ter zmanjšanim obrabo pnevmatik in tal.

Ali magnetna protizdrsna podloga zahteva posebno montažo?

Ne, magnetna protizdrsna podloga je enostavna za montažo. Samo postavite jo na tla in s pomočjo magnetov pritrdite na dno viličarja. Priporočljivo je, da med montažo sledite navodilom proizvajalca.

Kakšna je življenjska doba magnetne protizdrsne podloge?

Življenjska doba magnetne protizdrsne podloge je odvisna od različnih dejavnikov, kot so intenzivnost uporabe, površina delovnega območja in vzdrževanje. V splošnem pa je podloga izdelana iz trpežnih materialov, ki so zasnovani za dolgotrajno uporabo v zahtevnih okoljih.